Tuesday, January 26, 2010
No hell's kitchen here.
Esmaspäeval oli siis esimene restorani simulatsioon. Meie grupp oli esimesena köögis. Valmistasime Skandinaavia Rootsi lauda. Kella 9st pidime kohal olema ning tööle asuma. Mina olin koos 2 hiina tüdrukuga pandud magustoite tegema. Alustasin sea buckthorne sorbet'ga. Tegime ka poached pirne. Muidugi hiinlased oskasid jälle kõike valesti teha ning valasid pirnide peale käiva siirupi ära ning kokk sai ikka päris vihaseks selle peale. Minu sorbet tuli imehea. Paras magusa ja hapu tasakaal oli. Meil olid ka 3 sokolaadi tordid, njämm njämm. Kuna minu asi sai päris kiiresti valmis, siis sain ka kõiki teisi aidata. Serveerisin väga palju erinevaid asju. Ikkagi ei olnud nagu väga midagi teha ning magustoit on ka se, mida viimasena serveeritakse. Köögis oli kõik rahulik ja sai ilusti õigel ajal valmis. Ootasime ikka, et palju karjumist on ja kõik on vihased jms nagu ikka köögis juhtub. Lõpuks saabusid ka kliendid ning saime serveerima hakata. Kõik laabus sujuvalt ja meie õpetajad olid ülimalt rahul, eriti esimese korra kohta. Kui kõik olid serveeritud ja magustoit söödud, kohv joodud, võisime meie jääke sööma minna. Kellegile eriti meie menüü ei meeldinud meie rühmast, aga seal oli üks väga hea india riisisalat, mm. Sokolaadikook sorbet'ga oli ka ilus, ilus, ilus. Pärast oli kõht ikka väga täis. Arutasime oma asjad ära kõik koos ning kommenteerisime, andsime tööd sisse, tegime reserveeringud järgmiseks nädalaks, mil kliedid oleme, ning olimegi vabad. See oli nii lahe.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ohh, nii minukas.
ReplyDeleteJaanipäeval teeme süüa :D